top of page

Política de privacitat

Aquesta Política de Privacitat descriu com les seves dades seran recollides, utilitzades i compartides quan visiti o faci ús de la web de Magatzems del Pilar.

LA INFORMACIÓ PERSONAL QUE RECOLLIM

Quan visita la nostra web, nosaltres recollim automàticament determinada informació sobre el vostre dispositiu, informació sobre el vostre navegador web, l’adreça IP, la zona horària i algunes de les galetes installades al vostre dispositiu. A més, a mesura que navegueu per la nostra web, recopilem informació sobre les pàgines web o els productes individuals que visualitzeu, els llocs web o els termes de cerca que us han fet referència al nostre lloc i informació sobre com interactuar-hi. Ens referim a aquesta informació recopilada automàticament com a "Informació del dispositiu".

Recollim la informació del dispositiu mitjançant les tecnologies següents:

- Les "cookies" o galetes són fitxers de dades que es colloquen al vostre dispositiu o equip i sovint inclouen un identificador únic anònim. Per obtenir més informació sobre les galetes i com desactivar-les, visiteu http://www.allaboutcookies.org.

- Els "fitxers de registre" realitzen un seguiment de les accions que es produeixen al lloc i recopilen dades, inclosa la vostra adreça IP, el tipus de navegador, el proveïdor de serveis d'Internet, les pàgines de referència / sortida i els segells de data i hora.

- "Web beacons", "tags" i "pixels" són fitxers electrònics utilitzats per registrar informació sobre com navegueu pel lloc.

A més, quan realitzeu una compra o intenteu fer una compra a través del lloc, recopilem certa informació, inclòs el vostre nom, l’adreça de facturació, adreça d'enviament, informació de pagament (números de targetes de crèdit, adreça de correu electrònic i número de telèfon). Coneixem aquesta informació com a "Informació de la comanda". Emmagatzemem aquestes dades amb fins fiscals i de compliment.

Quan parlem d’"Informació personal" en aquesta Política de privacitat, estem parlant tant de la informació del dispositiu com de la informació de la comanda.

COM UTILITZEM LA VOSTRA INFORMACIÓ PERSONAL?

Utilitzem la informació de la comanda que recopilem generalment per complir amb les comandes realitzades a través del lloc (incloent processar la informació de pagament, organitzar l'enviament i proporcionar-vos factures i / o confirmacions de comanda). A més, utilitzem aquesta informació de comanda per:

- Comunicar-nos amb vosaltres;

- Examinar de les comandes per risc potencial o frau; i

- Per estar en línia amb les preferències que heu compartit amb nosaltres, proporcionar-vos informació o publicitat relacionada amb els nostres productes o serveis.

Utilitzem la Informació del dispositiu que recopilem per ajudar-nos a detectar riscos i fraus potencials (en particular, la vostra adreça IP) i, més generalment, per millorar i optimitzar el nostre lloc (per exemple, generant anàlisis sobre com els nostres clients naveguen i interactuen amb el lloc i per avaluar l’èxit de les nostres campanyes de màrqueting i publicitat).


COMPARTIR LA TEVA INFORMACIÓ PERSONAL

Compartim la vostra informació personal amb tercers per ajudar-nos a utilitzar la vostra informació personal, tal com es descriu anteriorment. Per exemple, utilitzem Shopify per alimentar la nostra botiga en línia: podeu llegir més sobre com Shopify utilitza la vostra informació personal aquí: https://www.shopify.com/legal/privacy. També fem servir Google Analytics per ajudar-nos a entendre com els nostres clients utilitzen la nostra web: podeu llegir més sobre com Google utilitza la vostra informació personal aquí: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. També podeu renunciar a Google Analytics aquí: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Finalment, també podem compartir la vostra informació personal per complir amb les lleis i les regulacions aplicables, per respondre a una citació, per a una ordre de cerca o per a qualsevol altra sollicitud legal de la informació que rebem o per protegir els nostres drets.

SENSE SEGUIMENT

Si us plau, tingueu en compte que no alterem les pràctiques de recopilació de dades i ús del nostre lloc quan veiem un senyal de no seguiment des del vostre navegador.


ELS SEUS DRETS

Si sou un resident europeu, teniu dret a accedir a la informació personal que tinguem sobre vosaltres i demanar que les vostres dades personals siguin corregides, actualitzades o esborrades. Si voleu exercitar aquest dret, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de la informació de contacte a continuació.

A més, si sou un resident europeu, tingueu en compte que estem processant la vostra informació per complir els contractes que tinguem amb vosaltres (per exemple, si feu una comanda a través del lloc), o bé pe seguir els nostres interessos comercials legítims esmentats anteriorment.

 

D’altra banda, tingueu en compte que la vostra informació es transferirà fora d’Europa, inclosos el Canadà i els Estats Units.

RETENCIÓ DE DADES

Quan realitzeu una comanda a través de la nostra web, retindrem la vostra informació de comanda pels nostres registres, tret que ens demaneu que suprimim aquesta informació.

CANVIS

Podem actualitzar aquesta política de privacitat de tant en tant per tal de reflectir, per exemple, els canvis en les nostres pràctiques o per altres motius operatius, legals o regulatoris.

CONTACTI’NS

Per a més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat, si té algun dubte, o si vol formular una queixa, si us plau contacti amb nosaltres a través del correu electrònic de info@adelpilar.com o a través de l'adreça postal.

Magatzems del Pilar

bottom of page